10 toffe foodblogs

Foodblogs/sites zijn helemaal hot and happening! Jullie weten inmiddels wel dat ik koken en bakken super tof vind en al helemaal als ik nieuwe recepten kan uitproberen. Ik kan zo genieten van deze momentjes! Maar wat hier aan vooraf gaat is gewoonweg rond speuren op het internet (en vooral ook pinterest!) voor inspiratie. Want zelf baksels en dergelijke bedenken laat ik aan anderen over hoor. Mijn sport is om te zoeken naar lekkere en leuke recepten en kijken of ze ook echt zo lekker zijn als dat de schrijver/schrijfster beweert. Om jullie een idee te geven waar ik dit alles vind, geef ik je in deze blog tips welke sites je echt eens moet gaan volgen!

Lekker en Simpel

Tja, hier begon het een paar jaar geleden allemaal mee; het uitproberen van leuke, makkelijke en lekkere recepten. Ik heb echt al zoveel dingen van hen uitgeprobeerd en het leuke is, het vergt allemaal niet super veel tijd. Top combi vind ik!

Chickslovesfood

Waarschijnlijk zeker bekend bij velen van jullie. Ken je deze blog/vlog (en kookboeken) nog niet? Echt een aanrader voor leuke originele recepten op kook- en bakgebied!

Brenda Kookt!

Lekkere recepten, voor ieder wat wils! Dat is de slogan van Brenda en het klopt ook echt. Super site!

Leuke Recepten

Deze site kwam op mijn pad nadat ik het gelijknamige tijdschrift kocht, en meteen reuze enthousiast werd van wat ik daar las. Ook op de site kun je heerlijke ideetjes opdoen voor in de keuken.

Laura’s bakery

Heerlijke bakrecepten! Ook haar kookboeken van haar sla ik veelvuldig open. Echt zo lekker alles wat ik van haar al heb gebakken. Stuk voor stuk heerlijk!

Zoetrecepten 

Nadat ik al jaren allerlei (niet altijd even gezonde) dingen heb gebakken, wilde ik wel eens kijken of je ook op een gezondere wijze lekkere dingen kon klaarmaken. Zo vond ik zoetrecepten en werd blij van haar recepten en denkwijze. Zo kan ik mooi een balans vinden in gezonde en iets minder gezonde baksels. I like!

Mind Your Feed

Een leuke blog waar je recepten, tips en advies vindt om lekker en écht te eten. Zoals ze zelf al schrijft op haar site; een portie makkelijke en gezonde food inspiratie. Eten waar je blij van wordt! Zeg nou zelf, dat klinkt toch heerlijk!

Uit Paulines Keuken

Als je het over diversiteit hebt, dan moet je zeker op Pauline haar blog kijken. Een blog waarin ze haar keukengeheimen met je deelt. Soms gezonde gerechten, soms iets minder gezond maar wel altijd lekker.

Zonderzooi

Deze volg ik sinds kort. Heerlijke bron van inspiratie wanneer je bewust bezig bent met je voeding. Dus ook zeker een aanrader!

Eef Kookt Zo

De blog Eef Kookt Zo is via pinterest op mijn pad gekomen. ‘Lekker, makkelijk en meestal gezond’ is haar motto. Neem zeker een kijkje op haar blog want er staan heerlijke recepten op!

Waarschijnlijk zitten er foodblogs/sites bij die je al wel kent, misschien ook niet. Mocht jij nog leuke foodblogs volgen die niet bij dit rijtje staan; reageer dan zeker onder deze blog. Ik ben benieuwd welke jij volgt!

Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *