
Heerlijk dit zomerse weer! Tijd om lekker de BBQ te pas en te onpas voor de dag te halen voor welke variant van BBQen dan ook! Heerlijke de sfeer die dit altijd met zich meebrengt. Alsof je vakantie hebt terwijl je nog volop in de werkmodus zit. Even nergens aan denken en genieten.
Zeg je BBQen dan zeg je natuurlijk ook wel heel vaak veel vlees. Dat is de basis van het hele BBQ gebeuren. Wil je naast dit pakket aan vlees ook iets anders op tafel toveren, dan is dit een perfect gerechtje. Heerlijke champignons gevuld met geitenkaas. Echt zó lekker! Bij de volgende BBQ ga ik hem zeker weer maken.
Wat heb je nodig:
- 8 grote champignons
- 125 gr zachte geitenkaas
- 4 el pesto
- handje pijnboompitten
Hoe maak je het?
Verwijder als eerste het steeltje van de champignon met daarbij iets van de binnenzijde.
Bestrooi de binnenkant met een beetje zout.
Vul de champignons met geitenkaas. Schep er een beetje pesto op en doe er als laatste een beetje geraspte kaas op.
Leg de champignons in een aluminium bakje en zet het bakje voor ongeveer 10 minuten op de BBQ (liefst met de deksel dicht). Ligt je BBQ overvol met andere lekkere dingen. Je kan ze ook 10 minuten in de oven zetten op 200 graden.
En dan kan het genieten beginnen!


No Comments