Cinnamon roll pecan havermout taart

Kerst staat voor de deur en wie weet heb jij wel een gezellige brunch in het vooruitzicht. Om ook zeker iets gezond op tafel te hebben staan heb ik een te lekkere en natuurlijk uber makkelijke havermout taart voor je. Want zelf iets maken is leuk maar makkelijk is in deze dagen ook zeker iets wat fijn is. Dus, zet deze op je lijstje en geniet samen met mij van deze te lekkere cinnamon roll pecan havermout taart.

Wat heb je nodig?

  • 200 gr havermout
  • 25 gr kokosbloesemsuiker
  • 2 tl bakpoeder
  • snuf zout
  • 3 tl zeezout
  • 420 ml amandelmelk
  • 2 eieren (of 2 kleine bananen)
  • 1 tl vanille aroma\50 gr pecannoten

Topping:

  • 2 tl kokosbloesemsuiker
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl (plantaardige) melk
  • 1 tl (plantaardige) kwark

Hoe maak je het?

Klop de eieren als eerste los en meng de vanille aroma en amandelmelk er doorheen.

Voeg dan de havermout, kokosbloesemsuiker, bakpoeder en snufje zout toe.

Daarna nog de pecannoten en kaneel en verdeel vervolgens alles in een ingevette ovenschaal of bakvorm. Bak het gaar in 35 minuten op 175 graden.

Meng de ingredienten voor de topping met elkaar en verdeel deze nog over de taart samen met nog wat pecannoten en eventueel wat kokosbloesemsuiker.

Ik had toch gezegd dat het makkelijk was? Have fun en vergeet niet te genieten. x

Bron: insta sannevanlierop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *