Over mij

Als eerste natuurlijk super leuk dat je mijn blog bezoekt!

Ik ben Carlijn, getrouwd en trotse moeder van 2 tieners. Naast mijn werk in de zorg ben ik al jaren druk in de weer met mijn 3e kindje, deze blog Zin in Anders.

Super trots ben ik dan ook dat ik sinds 2017 jullie mag inspireren met allemaal leuke ideeën op verschillende vlakken. Het begon allemaal wat breder maar inmiddels is mijn blog toegespitst op vooral food. Gezonde gecombineerd met soms ook ongezondere recepten. Het zijn veelal recepten die ikzelf niet bedenk maar gewoonweg opspeur via internet, een tijdschrift of kookboek. Als een recept mijn aandacht trekt dan test ik het en als het resultaat de goedkeuring krijgt dan deel ik ze met jullie. Want dat is het hele idee achter deze blog; als ik iets maak of tegenkom waarbij ik denk, ‘dat moeten meer mensen echt weten’, dan is dat een reden om er een blog aan te wijden.

Naast mijn recepten kan je op mijn blog ook mijn zelfgemaakte poppetjes tegenkomen. Een super mooi product waar ik mega trots op ben. Ik heb inmiddels al veel mensen hier blij mee mogen maken. Neem gerust een kijkje naar de 4-tal poppetjes die te verkrijgen zijn.

Mocht ik nog andere inspirerende ideeën tegenkomen die gedeeld moeten worden volgens mijn eigen maatstaven dan kan je deze vinden onder het kopje ‘anders’.

Stuk voor stuk is iedere blog eentje waar ik als persoon ontzettend blij van wordt. Een link kan ik voor mezelf inmiddels wel leggen, als ik met al deze dingen bezig ben, zoek ik altijd naar ‘net even iets anders’. Na zoveel jaren Zin in Anders, kan ik nog steeds zeggen dat de naam echt passend is voor alles. Deze blog en hoe ik ben. Het klopt aan alle kanten. It’s just me!

Met deze blog hoop ik voor jou een inspiratiebron te zijn.

Veel plezier op mijn blog!

Liefs, Carlijn