Cottage cheese wrap

Het is een ware hit op social media; de cottage cheese wrap. Normaal ben ik niet iemand die met de menigte mee gaat (zelfs juist niet), maar deze vond ik er dan wel interessant uitzien en was ik gewoonweg benieuwd waar iedereen zo lyrisch over is. En ja, ik moet toegeven, hij is echt heel lekker! Een mooie basis waarbij je zelf los kan gaan met kruiden en beleg. Ik vulde hem met geprakte avocado, gebakken champignons en rucola. Erg lekker maar je kan hem ook bijvoorbeeld prima beleggen met hummus, tomaatjes, kalkoenfilet en wat sla. Maak er je eigen ding van.

Wat heb je nodig?

  • 200 gram cottage cheese
  • 2 eieren
  • 2 tl knoflookpoeder
  • 2 tl provencaalse kruiden
  • 1 tl chilivlokken
  • zout
  • peper
  • beleg naar keuze

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Meng alle ingrediënten in een blender of staafmixer en giet het vervolgens op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zorg dat het overal even dik is en je ongeveer een rechthoekige vorm hebt.

Bak het 20 a 30 minuten in de oven.

Beleg hem daarna naar keuze en rol hem op.

Smakelijk!

Bron: insta ellemieke_vermolen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *