Poppetjes!

De kanjer!

De wereld lijkt stil te staan…. Het woord ‘bizar’ is momenteel mijn stopwoord, net als bij velen schat ik zo in. Het corona virus heeft de wereld in zijn macht.

Zelf ben ik verpleegkundige en heb ik in deze tijd veel contact met vriendinnen die me lief zijn; vooral diegenen die net als ik werkzaam zijn in de zorg. En jeetje, wat maakt iedereen veel mee! Deze verhalen hebben impact op me, naast de ervaringen die ik zelf al heb natuurlijk. Ik ben er stil van…. Om deze lieve meiden een hart onder de riem te steken kwam het idee in me op mijn eerdere troostpoppetje een grote broer te gaan geven: genaamd de Kanjer!

De Kanjer is er voor iedereen! Of je nu in de zorg werkt of ergens anders. Of dat je noodgedwongen thuis zit en afgesloten bent van de buitenwereld. Of je nu een kind bent dat super hard bezig is met (t)huiswerken, of een opa en oma die nu weinig of geen familieleden meer zien. Iedereen maakt een pittige tijd door en kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Hopelijk kan deze Kanjer hierin iets betekenen.

Kortom, geef dit poppetje aan iemand die je lief hebt. Iemand die wel wat liefde en steun kan gebruiken. Dat maakt niet alleen diegene maar ook jou zelf een ware kanjer!

Je bent niet alleen!

Wil je een kanjer bestellen? Mail me dan. info@zininanders.nl

Prijs €4,95 (exclusief verzendkosten)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply