DIY-cadeau voor oma (of ieder ander persoon)

Eindelijk is dit zover! Al langere tijd had ik dit idee in mijn hoofd, maar ik kon het gewoonweg nog niet met jullie delen aangezien dit diy cadeau eerst aan oma gegeven moest worden. Want een van mijn volgers is ook mijn lieve moeder en je snap het al, dan was de verrassing eraf geweest ;). Maar afgelopen week hebben alle kleinkinderen het cadeau gegeven, dus je raad het al: delen die hap nu!

Het idee is heel simpel. Je vult een lege glazen pot met allemaal opgerolde briefjes met gelukswensen aan oma (of opa, papa, mama, of wie dan ook). Op de computer had ik voor ieder kleinkind 4 briefjes gemaakt met een zin die hij/zij kon aanvullen. Hier kan je geheel een eigen draai aan geven natuurlijk. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Ik vind oma super lief omdat……
  • Een wens voor oma…….
  • Het allerliefste wat ik ooit nog eens met oma wil doen is……
  • Een tekening voor oma…..

Als iedereen ze heeft ingevuld rol je de briefjes op en knoop je er een leuk touwtje omheen. Doe alle briefjes vervolgens in de pot en dan hoef je alleen nog maar de pot zelf, naar eigen wens, te versieren (of door de kinderen zelf kan natuurlijk ook!). Ik durf te wedden dat ieder persoon die dit krijgt een grote glimlach op zijn of haar gezicht krijgt. Meteen ook een mooie manier om te zien wat (klein)kinderen belangrijk of bijzonder vinden aan oma en er kunnen meteen plannen gemaakt worden om alle activiteiten in te willigen….;)

Ik ben in ieder geval enthousiast over het idee en eindresultaat; jij ook?

 

Posted in DIY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *