Fingerprints

Een paar jaar geleden kregen mijn kindjes een super leuk cadeau. Iets wat ik nog niet eerder had gezien maar ik was meteen verkocht van het idee. Finger printing.

Hoe simpel kan het zijn. Door middel van gekleurde stempelkussentjes en een paar kindervingers kan je verschillende dieren, voertuigen of poppetjes maken. Je kan je fantasie volop de vrije gang laten gaan of je kan, als bron van inspiratie, gewoon natuurlijk terugvallen op een boekje zoals wij hebben. Ons boekje is dan wel een duitse versie maar is zelfs voor iemand zoals ik, zonder talenknobbel, ook super goed te volgen. Het staat heel precies afgebeeld welke vinger je moet gebruiken om het gewenste dier, voertuig of poppetje op papier te krijgen. Kind kan de was doen!

Een jaar geleden kwam ik hetzelfde idee tegen in een cadeaubox bij Sisiboy. Geweldige winkel trouwens voor ook andere leuke originele verjaardagscadeautjes voor kinderen. Meteen heb ik dit fingerprints-setje gekocht om kindjes van een goede vriendin er ook blij mee te maken. Met goed resultaat kan ik je wel vertellen!

Wat je natuurlijk ook kan doen is zorgen dat je gekleurde stempelkussentjes in huis hebt, ideetjes opdoen op pinterest en zo aan de slag gaan. Zo moeilijk hoeft een creatief idee dus helemaal niet te zijn.

Succes!

 

One thought on “Fingerprints

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *