Anders!

Kletspot is hot!

Daar ben ik weer met een te gekke musthave in de categorie Anders! Deze keer een cadeautip die bij velen in de smaak zal vallen. Ik weet het zeker! Kletspot it is!

De Kletspot is een glazen pot, gevuld met kaartjes waarop te gekke vragen en dilemma’s  staan beschreven, welke je in gezelschap van je gezin, vrienden of familie in de groep kan gooien. Sommige vragen zijn hilarisch, grappig en zul je misschien makkelijk kunnen beantwoorden; andere zijn meer gewetensvragen, waar je echt langer over na zult moeten denken. Van oppervlakkig geklets en ouwehoeren tot gesprekken met de nodige diepgang. Even de mobieltjes weg en kletsen maar. Het is echt verrassend leuk! Daarnaast ziet het er ook nog eens super hip uit, dus leuk om als cadeau te geven.

Zelf kwam ik de kletspot kort voordat we op vakantie gingen tegen in een winkel. Vandaar dat ik ook voor de versie ‘kletsdoosje’ heb gekozen, omdat die lekker compact was om mee te nemen. Tijdens de vakantie, maar ook avonden daarna hebben we met vrienden regelmatig dit doosje erbij gepakt. Naast dit kletsdoosje hebben ze nog meer varianten waaronder de kletspot kindereditie! Deze is voor kinderen tussen de 6-14 jaar, waarbij de vragen natuurlijk toegespitst zijn op kinderen en er zijn voor een extra speelelement een dobbelsteen en spelregels toegevoegd.

Wil je meer weten over deze kletspot, de andere varianten die er nog meer zijn of waar de verkoopunten zijn? Klik dan op onderstaande link.

https://www.kletspot.nl/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply