Food Zoet

Kokos-frambozenbonbons

Een gezond tussendoortje. Iedereen zoekt daar wel eens naar. De ene meer dan de andere maar dat maakt helemaal niks uit. Doe waar jij je goed bij voelt. Mocht je zoeken naar een leuk fris en intens lekker tussendoortje? Deze kokos-frambozenbonbons zijn echt geweldig lekker. Ik proefde stiekem al de vulling tijdens het maken ervan en meteen ging er door me heen; wow! Om je vingers bij al te likken. En dat heb ik dan maar ook letterlijk gedaan ;). Nee echt, zonder grappen. Dit is echt een hele grote aanrader!

Wat heb je nodig?

  • 200 gram dadels
  • 175 gram amandelen (ongezouten)
  • 1 el kokosolie
  • 100 gram frambozen (diepvries)
  • 50 gram kokosrasp

Hoe maak je het?

Laat de dadels als eerste even 10 min weken in kokend water. Giet ze daarna af en maal ze vervolgens met de amandelen, kokosolie en bevroren frambozen in een keukenmachine.

Maak vervolgens balletjes ter grote van pingpong ballen en rol ze daarna door de kokosrasp.

Bewaar ze in een luchtdicht bakje in de koelkast zodat je een hele week kan genieten van dit lekkers!

Bron: lidl recept van Sandra Ysbrandy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply