Lekker & Simpel

Al zit het bakken al van jongs af aan in mijn bloed, koken is iets minder aan mij besteed. Niet dat ik er zo slecht in ben hoor, dat helemaal niet, maar ik betrapte me er wel op dat ik vaak terugviel op een vast kookpatroon. Het laatste jaar krijg ik echter wel steeds meer zin om nieuwe recepten uit te proberen op kookgebied en ik kan wel zeggen dat dit onder andere dankzij ‘Lekker en Simpel’ is.

De stijl van dit kookboek past dan ook helemaal bij mij. Iemand die uren in de keuken staat om te koken ben ik niet, maar het principe van ‘Lekker en Simpel’ vind ik te gek! Simpel koken en ja, het is nog lekker ook. Top gewoon!

Zelf ben ik ´Lekker en Simpel´ een jaartje geleden tegen gekomen op pinterest. Ik werd getriggerd door de simpele recepten met alleen maar producten, kruiden of andere ingrediënten die je gemakkelijk kan vinden in een gewone supermarkt. Hoe vaak kom je wel niet een recept tegen waarvan je één of meerdere producten in een specifieke supermarkt moet gaan kopen. Dan haak ik zelf al meteen af, moet ik bekennen.

De recepten van ‘Lekker en Simpel’ zijn veelal voor 2 à 3 personen, dus let daar wel op als je een recept van ze maakt. Persoonlijk kijk ik per recept of ik het precies hetzelfde maak, of dat ik er nog extra groente of andere dingen aan toevoeg. Wat begon met het opslaan van enkele recepten op pinterest groeide uit naar steeds meer pins en uiteindelijk had ik het kookboek dan ook in mijn bezit. Als een kind zo blij was ik hiermee en nog steeds!

Kortom een echte aanrader! Je kan ze op verschillende manier volgen. Gewoon via hun eigen site/blog; www.lekkerensimpel.com maar ook via andere wegen op social media zoals instagram, pinterest, twitter, facebook of youtube. Maar je kan natuurlijk ook terugvallen op de oeroude manier, het kookboek. Echt de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *