Losse kraag

Waar ikzelf de laatste tijd echt fan van ben is, van de losse kraag. Het is het principe van een losse klassieke kraag die je draagt onder een trui of shirt maar zonder dat je de extra stof hebt van een hele blouse. Klinkt een beetje gek en je zou er zonder bovenstaande foto ook moeilijk een beeld van krijgen, denk ik zo, maar het is echt super leuk en handig.

Ik zat al langere tijd te twijfelen of ik deze kraag zou kopen omdat ik bang was dat ik deze niet vaak genoeg kon combineren. Want combineren is eigenlijk wel mijn sleutelwoord en niet alleen op het gebied van de kleding die in mijn kledingkast heb hangen, maar nu ik er zo over nadenk, eigenlijk ook op andere gebieden waaronder de styling van ons huis.

Aangezien deze losse kraag toch steeds in mijn hoofd bleef hangen heb ik hem een aantal weken terug toch maar eens gekocht. En ik kan je wel zeggen, een aankoop waar ik echt geen spijt van heb. Ik combineer hem echt met regelmaat. Een echte musthave wat mij betreft.

Kortom een te gekke accessoire om je kleding net even dat beetje meer en anders te geven. Ik hou ervan!

2 thoughts on “Losse kraag

  1. Hoi Liesbeth,
   Goed dat je het vraagt. Ikzelf heb deze gekocht bij een winkeltje (Bl3nd) bij ons in het dorp maar ze zijn op vele plekken te koop. Ik heb ze bijvoorbeeld ook bij Shoeby, Vero moda, Costes ed gezien. Je hebt ze vaak in wit, zwart en spijker wat ik weet, waarbij soms er een opvallende stiksel te zien is of een bloemenmotief op de kraag zelf. Erg leuk vind ik.
   Bij de shoeby heb ik ze een tijdje terug zelfs voor kinderen gezien!
   Wat je natuurlijk ook kan doen is online zoeken en bestellen.
   Ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb. Hoor graag of het gelukt is. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *