Mijn Schoolfotos

Wie kent het niet, er zijn schoolfoto´s gemaakt van je zoon of dochter en na een tijdje verdwijnen ze in de la en komen ze er niet meer uit of erger nog je raakt ze kwijt! Dat laatste wil je absoluut niet laten gebeuren. Ikzelf kwam vorig jaar het boek Mijn Schoolfotos tegen en vond hierin de perfecte oplossing voor bovenstaand probleem. Het is een eigentijds boek waar je op een mooie manier je schoolfoto’s kan bewaren.

In het boek is voor elk jaar ruimte voor een portretfoto, klassenfoto, alle namen van de kindjes in de klas, broer-zus (of andere) foto, je kan je terugblik beschrijven van het afgelopen jaar en op de laatste bladzijde van dat jaar je uitnodiging, rapport of iets anders inplakken. Dus het is niet alleen maar een kwestie van het inplakken van de foto’s zoals je dat in een ander standaard plakboek doet, nee je kan er nog helemaal je eigen draai aan geven. De achtergrond wisselt elk schooljaar in een jeans- of houtlook zodat je duidelijk ziet wanneer er een nieuw schooljaar begint. Als je zoon of dochter start in groep 0 en/of doubleert tijdens de basisschoolperiode ook dan is er meer dan genoeg ruimte want het boek is gemaakt voor 10 groepen. Meer dan genoeg plek dus!

Ben je net als ik enthousiast geworden en heb je interesse? Je kan dit boek voor 17,95 (excl verzendkosten) bestellen via het mailadres; info.mijnschoolfotos@gmail.com of door een privé-berichtje te sturen via facebook.com/mijnschoolfotos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *