Moodstore Breda

Het is alweer een paar maandjes geleden dat ik voor het eerst via Instagram getriggerd werd door de foto’s die gepost werden door Moodstore Breda. Er kwamen echt zulke gave planten en spullen voorbij dat ik dacht: ‘daar moet ik echt een keer naartoe’. Nadat ik een paar weken geleden vanuit Zin in anders! gereageerd had op een van deze berichtjes, werd ik uitgenodigd om al die gave spullen zelf te komen bewonderen. En zo geschiede. En ik kan je wel vertellen, het is echt een hele gave shop!

Moodstore Breda heeft afgelopen april zijn deuren geopend aan de Haagdijk in Breda. In het centrum, maar net buiten de echte drukke kern van de stad, in een straatje dat steeds meer in opkomst is door nieuwe concept stores. Zo ook dus Moodstore. Het is een heerlijk compacte en knusse winkel die staat voor Green lifestyle en more. De basic is groen, veel planten dus, maar daarnaast zijn er ook kussens, lampen en dergelijke te vinden. Het assortiment wisselt veel dus er is altijd wel wat wils.

Bij binnenkomst kom je terecht in een oase van groen. In gesprek met eigenaresse Vanessa komt ook heel duidelijk haar passie voor planten en lifestyle naar voren. ‘Van groen word je blij!’ is haar motto en terwijl ik rondneus tussen alle leuke dingen in de winkel, ervaar ik wat zij bedoelt. Ook ik word bevangen door de spirit van planten. Vanessa is geïnspireerd geraakt door dit alles en heeft altijd haar ogen open voor nieuwe ideeën en items voor haar winkel. Vaak net even wat anders dan standaard, waardoor ik me natuurlijk ook zo aangetrokken voel tot haar concept. Veel mensen zullen wat afwerend zijn om bijvoorbeeld exotische planten te kopen in ons kikkerlandje, maar juist deze planten doen het super goed bij ons binnen in huis. Als je ze maar de juiste verzorging en liefde geeft, aldus Vanessa. En niet al deze planten hebben ingewikkelde verzorging nodig, helemaal niet. Vanessa geeft je alle informatie die je nodig hebt om thuis het uiterste te halen uit het groen.

Dus al met al, mocht je dagje gaan shoppen in Breda, plan dan zeker deze winkel in je route! Echt de moeite meer dan waard.

http://www.moodstore.shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *