Musthave clip voor elke vrouw!

Wie heeft ze niet, een hemdje of jurkje met net even een andere rug zoals bijvoorbeeld een tanktopje. Super mooi zo’n rug, alleen je zit met 1 probleem. Wat te doen met die bh bandjes die nu zichtbaar zijn?

Je kan er natuurlijk gewoon voor kiezen om toch je bh bandjes te laten zien, maar persoonlijk vind ik dit alles behalve dan mooi (understatement…). Ik snap anderzijds ook dat je niet voor dat ene jurkje of hemdje een hele andere bh gaat kopen die er wel mooi onder past. Maar hier is een vele makkelijkere en goedkopere oplossing voor, namelijk speciale clips voor je bh. Dit zijn losse plastic clips die je achter tussen de bh bandjes vastmaakt waardoor je soort kruiseffect van je bandjes krijgt. Dit kan je voor alle standaard bh’s gebruiken. Super simpel en handig.

Dus mocht je nog, een dezer dagen in de stad komen, loop bij een lingerie zaak binnen en koop zo’n setje. Bij de Hunkenmöller heb je bijvoorbeeld al zo’n set van 4 fashion clips voor 3,99. Echt een musthave voor elke vrouw deze zomer!

 

 

 

One thought on “Musthave clip voor elke vrouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *