
Laatst zag ik dit recept voorbij komen van Chickslovefood en het water liep me meteen al in mijn mond. Dit leek me zoooo lekker! Dus heb ik deze naanbrood pizza meteen maar even getest, speciaal voor jullie;)
Pizza is favoriet hier in huis. Helemaal als we ze zelf maken. Onze kindjes vinden het super leuk om hun pizza zelf te versieren. Deze variant met naanbrood als bodem was echter nieuw voor ons, maar is helemaal door onze test gekomen hoor. Het is echt een toppertje! Enorm lekker en super makkelijk te maken! Binnen 15 minuten ligt je pizza al op je bordje. Lekker op een zomerse dag als diner of in reepjes gesneden als hapje op een feestje.

Wat heb je nodig?
- Naanbrood (afhankelijk van grootte 2 per persoon)
- passata
- italiaanse kruiden
- ingrediënten naar keuze
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 200 graden
Verdeel wat passata over een naanbroodje en strooi er wat italiaanse kruiden overheen.
Verdeel de ingrediënten naar keuze erover heen zoals rode ui, spinazie, parmaham, mozzarella bijvoorbeeld.
Doe de naambroden 6 minuten in de oven en klaar is je avondmaaltijd.

Simpeler is het niet. Twijfel niet en maak deze heerlijke pizza. Ik weet zeker dat jij er ook voor zwicht. Smakelijk!
No Comments