Ontbijttaartje framboos-pecan

Het is FEEST! 5 juni 2017 was de dag dat ik met deze blog begon wat betekent dat Zin in anders alweer 6 jaar bestaat. Ongelofelijk gewoon! En voor mij is het nog steeds elke keer weer een waar feestje als ik een recept test en keur (of laat keuren;)) of ze goed genoeg zijn voor jullie, lieve volgers. En vanuit mijn kant hoop ik dan weer dat ik jullie hier nog steeds een potje blij mee maak. Op deze, toch wel bijzondere, dag trakteer ik jullie op een taartje waar je mij elke ochtend wel mee wakker kan maken. Wat een feest op zich is dit! Geniet lekker met me mee….

Wat heb je nodig? (1 pers)

  • 1 ei
  • 1 banaan
  • 50 gr amandelmeel
  • 50 gr frambozen
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl agavesiroop of honing
  • 10 gr pecannoten

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Prak als eerste de banaan en roer hier het ei goed doorheen.

Meng hier vervolgens het meel, bakpoeder en agavesiroop doorheen. Goed roeren.

Als laatste doe je de frambozen en pecannoten erbij.

Doe alles in een ovenbestendig schaaltje en bak het taartje voor 30 min in de oven.

Je kan je taartje evt aftoppen met wat kwark, yoghurt en frambozen.

laat het maar weer smaken!

Bron: Foodbysann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *