
Ja ik zie je denken, je wilt nog iets maken voor deze paasdagen maar wat? Iets, niet te moeilijk, want het is te mooi weer om lang in de keuken te staan. Dan ben ik je redder in nood! Maak deze te lekkere paas fudge inclusief paaseitjes. Hoe leuk is dat?! Ik weet dat velen van jullie inmiddels verslaafd zijn geraakt aan mijn eerdere homemade fudge, maar ik kan je verzekeren dat jullie deze ook echt te lekker gaan vinden. Dus pas op, als je een stukje hebt geproefd wil je (helaas) meer…. Maar beloof me wel een ding. Geniet met dichte ogen van elk stukje wat je eet. Het is het meer dan waard.
Wat heb je nodig?
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 400 gram melkchocolade
- 1/2 tl vanille extract
- 250 gram paaseitjes naar keuze
Hoe maak je het?
Pak een vierkant of rechthoekig bakblik en bekleed deze met bakpapier.
Doe de gecondenseerde melk samen met de melkchocolade en vanille extract in een grote pan en zet deze op een laag vuurtje. Roer alles goed door totdat alles gesmolten en goed gemengd is.
Ondertussen heb je tijd om de paaseitjes te ontdoen van hun papiertje.
Als het mengsel goed is giet je dit in het bakblik. Hierna kan jij (of je kindjes) de paaseitjes erin drukken. En klaar ben je!
Nu nog even geduld opbrengen want de fudge moet minimaal 4 uur in de koelkast opstijven voordat je het in stukken kan snijden. Maar dan is het moment daar… dan kan het genieten beginnen.
En dit was het recept dan alweer. Weer een easy receptje met een super resultaat. Iets waar we allemaal blij van worden toch? Dat is dan ook precies waar Zin in anders voor staat. Jullie laten kennismaken met dingen die leuk, lekker, makkelijk en net even anders zijn dan anders.
Ondanks deze bizarre tijd, fijne paasdagen thuis allemaal. x


No Comments