Sinterklaas baksels

Nog een weekje te gaan en dan is het echt 5 december, Pakjesavond. Wat een super leuke tijd is dit toch?! Ook voor jullie zullen er nog wel de nodige sinterklaasfeestjes op het programma staan de komende week, of niet? Mocht je nog het plan hebben om wat lekkers te willen maken. Ik heb 3 sint-bakrecepten voor je, die echt niet zo moeilijk zijn, maar waar je wel even mooi de blits mee kan maken. Enne, ze zijn net even wat anders dan normaal…. wat ik dan weer super leuk (en lekker) vind natuurlijk!

Arretjescake met pepernoten

Wie kent de ouderwetse arretjescake niet? Super lekker – vind ik zelf, maar (ik beken…) wel behoorlijk machtig. In dit recept vervang je de biscuit, die je normaal gebruikt, door pepernoten. Hoe simpel kan je het hebben en ja het smaakt ook nog eens erg goed. Het makkelijke daarnaast is dat je geen oven nodig hebt. Een nachtje in de koelkast en klaar is je cake.

https://uitpaulineskeuken.nl/2017/11/arretjescake-sint-style.html

Brownie met speculaas

Zelf ben ik groot fan van brownies en met het toevoegen van speculaas kom je wel meteen in de sinterklaasstemming zeg. Echt een hele goede combinatie die ik echt ga onthouden.

https://www.lekkerensimpel.com/speculaasbrownies/

Sinterklaastaart met witte chocoladeroom

Dit recept vergt wel zeker wat meer tijd dan de andere twee maar ik kan je wel vertellen, deze taart is echt goddelijk. Je kan een sloffenvorm gebruiken of een langwerpige lage bakvorm. Mocht je dit alles niet hebben; geen nood, gebruik gewoon een springvorm. Houd er bij dit bakrecept wel rekening mee dat je de witte chocoladeroom 2-4 uur moet koelen, dus begin op tijd! Maar echt, ook het testpanel dat ik had ingeschakeld was het er unaniem over eens. Dit is een toppertje!

https://bettyskitchen.nl/sinterklaastaart-met-witte-chocoladeroom/?utm_source=Weekly+newsletter&utm_campaign=cf14a9d0a6-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_8c41b1c6e1-cf14a9d0a6-103273957

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie gegeven om nog wat lekkers te maken voor deze heerlijke sinttijd.

Veel plezier in ieder geval en vergeet niet te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *