Tennispaal Turnball

Ja hoor, daar ben ik weer met een mega goede tip, al zeg ik het zelf ;). Deze keer een tip voor urenlang buiten-speelplezier. Wie wil dat nu niet, met de zomer in aantocht? En ja, het is niet alleen super tof voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich hiermee helemaal uitleven. Het gaat namelijk om de tennispaal Turnball! 

Zoals je op de foto ziet is het een paal waar bovenaan een touw zit met een bal. Het is de bedoeling dat je vervolgens een tennisspel gaat spelen waarin de bal door je slag steeds rondjes maakt. En weet je, soms is het best lastig om te bal te raken als hij zo hard langs je af komt vliegen en dat werkt dan weer erg aanstekelijk op je lachspieren. Dus ook een aanrader als je een keer een baalmoment hebt. Ga alles even afreageren met dit spel en je krijgt gewoon de slappe lach! Je kan het spel in je eentje spelen of met 2,3 of 4 spelers.

 Vorig jaar zomer kochten wij deze tennispaal en sindsdien is het echt een groot succes. De sokkel vul je met water of zand, waardoor hij stabiel blijft staan. De paal bestaat uit verschillende elementen, waardoor je hem gemakkelijk in en uit elkaar kan halen. Deze losse buizen kun je onder de sokkel vastklikken en op deze manier kan je hem makkelijk opbergen, of zelfs meenemen op vakantie! Al heel wat vrienden en familieleden vonden het zo tof dat ze er zelf eentje hebben aangeschaft. Voor mij was het dus duidelijk dat ik deze tip ook zeker met jullie moest gaan delen. Bij deze! Have fun.

Je hebt de tennispalen bij de Decathlon in 2 varianten:

  • ‘Turnball grijs/blauw’ 29,99 (zoals op de 2 bovenste foto’s)
  • ‘Turnball Strong’ 39,99 (laatste foto)

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sporten/c1-tennis/c3-tennispaal-turnball/_/N-1n4bywa

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *