DIY Kids Kidsproof

Trakteren!

Help, er komt weer een kinderverjaardag van je zoon of dochter aan en daar hoort natuurlijk ook trakteren op school bij! Je creatieve brein als ouder wordt dus in werking gezet om weer wat leuks te bedenken. Voor sommigen iets super leuks, maar ik schat zo in dat er ook genoeg ouders zijn die denken: “ow help wat gaan we dit jaar weer trakteren”. Nou lieve volgers, dat gevoel snap ik helemaal hoor!

In deze blog geef ik je dan ook wat ideetjes van de traktaties die ik de afgelopen paar jaren heb gebruikt bij mijn zoon of dochter. Dus stop nu gewoon met urenlang speuren op pinterest en kies een van deze traktaties uit, zou ik zeggen. Succes verzekerd! De foto’s spreken voor zich, al moet ik zeggen dat mijn camera-kwaliteiten tot een jaar of 2 geleden wat minder blog-proof waren dan dat ze nu zijn. Excuses daarvoor ;).

Donut-rups 

Appel-lolly

Buurman & Buurman

Snorren-lolly

Naam-sleutelhanger

Peperkoek-huisje

Succes met de voorbereidingen in ieder geval! En laat het vooral onder deze blog weten als je een ideetje hebt overgenomen. Ik lees het graag!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Neeltje
  29 september 2018 at 07:13

  Altijd zo gezellig om iets te bedenken om uit te delen, helaas mag ’t hier al jaren niet meer op school… Ik vind ’t maar saai. Gezellig dus om in je blog voorbij te zien komen!

 • Reply
  Zin in anders!
  29 september 2018 at 19:03

  Leuk om je berichtje te lezen Neeltje. Er zijn voor en nadelen aan het trakteren maar ik ben stiekem toch wel blij dat het bij ons op school nog niet is afgeschaft;)

 • Leave a Reply