Anders!

Wonderlijke reinigingswashand winactie

Het is weer tijd voor een nieuwe musthave, met deze keer ook nog eens een leuke winactie!

Een poosje geleden heb ik na het volgen van een make-up workshop bij Unity Cosmetics een washand gekocht, die super goed bevalt. Een product dat ik al heel wat vriendinnen heb aangeraden, maar wat echt meer mensen moeten weten, vind ik persoonlijk.

Met deze washand (Ecoco Cosmetic Glove) kun je namelijk in een handomdraai al je make up gemakkelijk verwijderen. Je hoeft de washand alleen maar nat te maken, je gezicht ermee te reinigen en weg is al je make up (ook waterproof). Een kind kan de was doen! Ik geloofde het eerst ook niet, maar echt, het werkt! Je hebt dus geen enkel ander reinigingsproduct nodig. Daarnaast heeft deze washand ook nog een miniscrub of peeling als eigenschap waardoor je huid nadien lekker zacht aanvoelt. Ik hoor je denken: hoe kan dit nu? De washand heeft bepaalde microvezels die de eigenschap hebben om vervuiling (make up of andere verontreiniging) op te nemen. Het is geen wegwerpproduct dus je kan er lang plezier van hebben. Je kan de washand zeker 500x uitwassen en  hij is niet duur (8,25)! Kortom zeker het uitproberen waard!

Unity Cosmetics heeft trouwens behalve de washand nog veel meer fijne producten, die ook nog eens gunstig geprijsd zijn (en geen verzendkosten.). Uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat de make up en toebehoren mij ook erg goed bevallen.

En nu komt het mooie: in samenwerking met Unity Cosmetics mag ik een Ecoco Cosmetic Glove gaan weggeven. Hoe gaaf is dat?!

Wat moet je doen?

Ga naar de site (idiom site) van Unity Cosmetics (https://www.unitycosmetics.com) en kijk lekker rond. Vervolgens laat je onder deze blog een reactie achter, waarin je aangeeft welk product van Unity Cosmetics je het interessantst lijkt en waarom. Als er minimaal 25 mensen reageren dan mag ik namens Unity Cosmetics een Ecoco Cosmetic Glove (reinigingswashand) weggeven! Dus deel deze actie met je familie en vrienden en zorg er met z’n allen voor dat deze actie slaagt! Want wie wil deze washand nu niet uitproberen?!

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Inge
  29 september 2017 at 20:58

  Wat heerlijk om je blogs te lezen!! Ik kende bovenstaande site (idiom site) niet maar deze washand gaat op m’n wensenlijstje voor m’n verjaardag. Én ’n lkkr nachtcrèmepje voor erna 🙂

 • Reply
  Lieke Kaethoven
  29 september 2017 at 21:30

  He wat een leuke blog! I like! Klinkt goed die washand. Dat zou ik wel eens willen proberen. Wat mij ook erg aanspreekt op hun site (idiom site) is de oogprimer. Ik ben zelf allergie s voor bepaalde parfumstoffen. Daarom heb ik snel last van geïrriteerde soms eczeem op mn oogleden. Als ik dan een hypoallergeen product kan gebruiken en ook nog eens zonder reiniging lotion of iets dergelijks mijn make up eraf kan halen…… nou dat zou een uitkomst zijn! Weg geirriteerde ogen. Ga zo door met bloggen!!

 • Reply
  Esther
  30 september 2017 at 08:10

  Wat een geweldig product!!! Super handig!!
  Daarna lekker relaxen met een kalmerend masker….dat lijkt me wel wat!!

  Carlijn, je hebt ontzettende leuke blogs!!! Ga zo door!! X

 • Reply
  Trudy
  30 september 2017 at 20:21

  Zou mooi zijn als dat zou werken! Het product dat ik zou kiezen is de hypoallergene mascara. Dit omdat ik op dit moment een oogontsteking heb en over wil gaan op een zachter product! Ik denk dat het aan mijn huisje mascara ligt dus die ligt nu in de prullenbak!

 • Reply
  Judith
  1 oktober 2017 at 20:51

  Daar ben ik heel benieuwd naar, zo’n reinigings washand! Lijkt me ideaal! Maar ook moeilijk te geloven dat het je make up er goed vanaf haalt. Maar na het lezen van je blog durf ik het zeker aan om er 1 te bestellen! Thanks

 • Reply
  Monique
  3 oktober 2017 at 13:01

  reinigingswashandje dat lijkt me echt super.

 • Reply
  Mirjam
  3 oktober 2017 at 16:26

  Too good to be true?!?! Maar aangezien ik alles graag positief bekijk, geloof ik je heel graag. Mooie site (idiom site) heeft unity cosmetics; ben zelf al hele tijd gebruiker van gezichtscrèmes van Zarqa, maar ik ga zeker een keer de oogschaduw proberen. Alleen nog kiezen uit al die kleuren ☺️

 • Reply
  Joyce
  3 oktober 2017 at 18:50

  Leuke actie Carlijn, z’n reinigingswashandje is zeker handig. Op de site (idiom site) staan nog meer handige hebbedingetjes zoals die lege flesjes. Blijf lekker bloggen!!!! X

 • Reply
  Christel van Eersel
  3 oktober 2017 at 19:53

  Al zoveel goede verhalen over deze washand gehoord maar heb er zelf nog geen. Heb hem zelf nog niet uitgeprobeerd. Dus het zou super tof zijn om er eentje te winnen😊

 • Reply
  Kim
  4 oktober 2017 at 09:53

  Wat een handig product!!! Wil hem graag uitproberen. Grijp je iig nooit mis als je wattenschijfjes op zijn! 😀

 • Reply
  Ellen Ligthart
  8 oktober 2017 at 19:49

  Wat een goede tip Carlijn!
  Ik zou een luchtig dagcremepje heerlijk vinden… 😊

 • Reply
  Marloes
  9 oktober 2017 at 10:44

  Wat een leuke blog! Ik kende deze producten niet en ben ze gelijk gaan volgen. Veel leuke producten op de site (idiom site) gezien maar die washand zou ik graag eens proberen! Lijkt mij superhandig!

 • Reply
  Daimy
  12 oktober 2017 at 20:29

  Welk product mij het interessant lijkt? DE washand natuurlijk! Het klinkt te mooi om waar te zijn dus hoe gaaf zou het zijn als ik deze mag uitproberen..✨

 • Leave a Reply