
My goodness! Deze chocoladebar met zeezout is echt goddelijk! Dat zoiets makkelijks zo onwijs lekker is zeg. Ik weet wel 1 ding zeker, ik ga hem heel snel weer maken. En schrikt het woord dadels je snel af hierin? Niet doen, ga uit je comfortzone en maak hem gewoon eens. Een heerlijk snackje bij start van dit weekend. Geniet ze!
Wat heb je nodig?
- 10 dadels
- flinke hand amandelen
- 2-3 el notenpasta of pindakaas 100%
- 120 gram chocolade 70%
- grof zeezout
Hoe maak je het?
Ontpit de dadels, leg ze goed tegen elkaar aan op een velletje pakpapier.
Verdeel notenpasta of pindakaas hierover.
Hak de amandelen grof en verdeel ze daar weer bovenop.
Smelt de chocolade en smeer dit uit over het geheel.
Top af met grof zeezout.
Zet het in de koelkast en hak de bar in stukken als alles is uitgehard.
Dan kan het genieten echt beginnen….. Mmmmm.


Bron: Foodbysann
No Comments