Anders!

Zin in anders 1 jaar!

FEEST!

Het is vandaag exact 1 jaar geleden dat mijn blog ‘Zin in anders‘ de lucht in ging en ik jullie liet kennis maken met mijn droom. Vandaag vier ik dus de verjaardag van mijn blog en ik grijp dit aan om eens een heel andere blog te schrijven dan gebruikelijk; namelijk een heel persoonlijke blog. Een terugblik op dit eerste jaar en mijn kijk op de toekomst.

Het begon allemaal in februari 2017, toen ik vat kreeg op de onrust die al lange tijd in me zat. Mijn lijf en hoofd schreeuwden om creativiteit en dan vooral naar anderen toe; ik wilde anderen inspireren! Tijdens mijn wekelijkse ronde wandelen met een vriendin ontstond het idee van een blog. Hier kon ik mijn ideeรซn op verschillende gebieden kwijt en met mensen delen, zonder een heel groot beginkapitaal te hoeven hebben. De volgende stap was de naam, wat nog een hele klus op zich is geweest! Maar tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds super blij met de naam “Zin in anders!” Het past precies bij mij als persoon en mijn gedachtegang. Toen de naam er was, ben ik aan de slag gegaan met het bouwen van de website. Wat een werk was dit; vooral omdat ik er totaal geen kaas van had gegeten, maar met hulp van mijn man is het me gelukt. Ook het logo had ik meteen in mijn hoofd en hebben we zelf gemaakt. Waarom iemand inhuren als ik het idee zelf al precies in mijn hoofd had? Des te stoerder vond ik het dan ook dat ik op 5 juni 2017 van de daken kon schreeuwen dat het me gelukt was en dat de site (idiom site) online was!

De eerste weken schreef ik blog na blog, maar dit tempo was al snel niet vol te houden. Ik zat zo boordevol ideeรซn en het moest er gewoon uit! Dat gevoel had ik tenminste op dat moment. Nu was het de taak hierin een balans te vinden en dat heb ik echt moeten leren het afgelopen jaar. Tuurlijk, in deze tijd stikt het van de blogs en vinden mensen het super leuk om vaak blogs van jou langs te zien komen. Maar het moet leuk blijven, vooral voor mijzelf. Het werken aan “Zin in anders”ย is een bezigheid voor mij, die ik naast mijn gezin en werk als verpleegkundige doe. Ik moet helemaal niks; dit alles doe ik omdat ik het gewoonweg super tof vind om te doen.

En genieten doe ik elke keer weer, als ik bezig ben met het maken of schrijven van een blog. Ik voel me dan echt een ander mens! Zo fijn is dat. Tja, en dan zijn er verder nog dromen. Dromen die hopelijk uitgroeien tot meer bezoekers en volgers. Hiernaar blijf ik wel zoekende, maar elke dag blijf ik leren. Groeien naar groter en meer, in welke vorm dat dan ook mag zijn. Maar voor nu is het goed zoals het is. Wel kan ik je zeggen dat ik meer recepten met jullie ga delen. Ik merk dat wanneer ik iets heb gebakken of gekookt, de vraag komt hoe het is gemaakt en wat ik heb gebruikt. Ook al verzin ik de recepten niet zelf, toch willen mensen gewoonweg de recepten zien in mijn blogs, om ze vervolgens zelf te kunnen maken. Prima plan lijkt me.

Kortom, een jaar na de start van Zin in anders kan ik concluderen dat dit een super keuze is geweest. Een mooi begin; ik heb veel geleerd en op deze voet bouw ik verder. Ik heb zoveel zin in dit 2e jaar! Heb jij zelf nog vragen of suggesties voor mijn blog? Ik hoor ze graag! Laat vooral een reactie achter onder een blog.

Rest mij alleen nog maar jullie als lezers en volgers te bedanken. Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren het afgelopen jaar en lukt dit me ook in het jaar wat komen gaat! Geniet vooral van mijn blogs die steeds weer een tikkie anders zijn dan standaard. Dat is mijn kracht, mijn doel en dat is wie ik ben.

Zo trots!

Liefs, Carlijn

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Christel van Eersel
  5 juni 2018 at 08:40

  Lieve Carlijn,
  Zijn we alweer 1 jaar aan het genieten van jouw mooie en inspirerende blogs:)
  Wauw en natuurlijk van harte gefeliciteerd met dit jubileum.
  Dat er nog maar vele jaren mogen volgen en als je iemand nodig hebt om recepten te proeven weet je me te vinden ;).

  x Christel

  • Reply
   Zin in anders!
   5 juni 2018 at 19:20

   Dank je wel Christel! Ik weet je te vinden als ik een testpanel nodig heb ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  joyce
  5 juni 2018 at 08:56

  Gefeliciteerd meis! Altijd leuk om je verhalen en recepten te lezen. Ga zo door!!!!!!!! Liefs Joyce

  • Reply
   Zin in anders!
   5 juni 2018 at 19:21

   Dank je wel Joyce!

 • Reply
  Nellleke
  5 juni 2018 at 09:04

  Gefeliciteerd!! ๐ŸŽ‰๐Ÿฅ‚ super knap! Ik kijk iedere keer weer uit naar nieuwe ideeen, het plan om meer recepten te gaan delen is helemaal top! Ik kan niet wachten….๐Ÿ˜ƒ Helemaal terecht dat je trots bent!! ๐Ÿ€๐ŸŒป๐Ÿ’

  • Reply
   Zin in anders!
   5 juni 2018 at 19:22

   Fijn om te horen Nelleke. Dank je wel!

 • Reply
  Kim
  5 juni 2018 at 10:01

  Zeker weten dat je trots mag zijn Carlijn!! Je bent een creatief, mooi, warm en inspirerend mens met een te gekke site/blog!!! Leuk om te zien dat je er energie van krijgt, maar geloof me dat krijgen anderen ook echt van het lezen van jouw ideeen!! Maak er een mooi 2e jaar van en ik volg wat er in jouw hoofd omgaat๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ liefs Kim

  • Reply
   Zin in anders!
   5 juni 2018 at 19:23

   Wat mooi beschreven Kim. Dank je wel!

 • Reply
  Margot
  5 juni 2018 at 13:04

  Lieve carlijn, lieve sis,

  Mega trots mag je zijn op Zin in Anders. Het is helemaal van jou en dat voelt goed. Je enthousiasme is in elke blog te lezen, zo mooi! Blijf genieten en je dromen najagen.

  Liefs, een trotse zus,
  Margot

  • Reply
   Zin in anders!
   5 juni 2018 at 19:23

   Ga ik zeker doen sister! Dank voor je mooie woorden.

 • Reply
  Jamie
  5 juni 2018 at 13:28

  Gefeliciteerd met je 1e jaar als blogster๐ŸŽ‰
  Je mag zeker trots zijn op jezelf!
  Op naar het 2e jaar met nieuwe creatieve en afwisselende verhalen๐Ÿ˜๐Ÿ‘
  Ik ben benieuwd naar alles wat komen gaat๐Ÿ˜‰
  Veel plezier en succes met bedenken en schrijven ๐Ÿ˜˜

  • Reply
   Zin in anders!
   5 juni 2018 at 19:24

   Dank je wel Jamie. Super lief!

 • Reply
  Rian
  5 juni 2018 at 15:50

  Ik geniet ook elke keer weer van jou blog. Altijd nieuwsgierig wat je te vertellen hebt. Ik blijf je zeker volgen! Gefeliciteerd! ๐Ÿ’

  • Reply
   Zin in anders!
   5 juni 2018 at 19:24

   Dank je wel Rian!

 • Reply
  Inge
  5 juni 2018 at 17:39

  Lieve Carlijn,
  Terecht TROTS!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽŠ
  Wat een leuke site (idiom site) om door te bladeren. Wanneer er een nieuwe blog online komt klik ik er meteen naartoe. Heerlijk om te lezen en zo passend bij jou; je enthousiasme spat er vanaf ๐Ÿ’ซ
  Geniet & groei maar door! Ik blijf je graag volgen
  ๐Ÿ˜˜

  • Reply
   Zin in anders!
   5 juni 2018 at 19:25

   Wat fijn om te horen! Ik groei met de dag. Dank je wel Inge!

 • Reply
  Jojanneke
  5 juni 2018 at 18:50

  Een prachtige dag, een prachtig taartje, een prachtige blog. Lieve Carlijn wat een feestdag. Gefeliciteerd! ๐ŸŽ‰ Een mijlpaal voor jou. Een fijn jaar verder voor mij. Geniet altijd weer vsn je creativiteit. Helemaal Carlijn. Al is het soms zoeken voor jou. Ik vind het super knap hoe je het doet. Op naar weer een mooi jaar

  • Reply
   Zin in anders!
   5 juni 2018 at 19:26

   Wat een fijne mooie woorden van je Jojanneke. Dank je wel. x

  Leave a Reply