Zusss

Help, dit merk is wel zo gaaf dat ik gewoon niet weet waar ik moet beginnen!

Oke, ik zal beginnen bij het begin: een kennismaking met het merk. Zusss is lifestyle en fashionmerk, dat 10 jaar geleden is opgericht door de zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. Ik zelf ben Zusss een paar jaren geleden voor de eerste keer tegengekomen in de winkel Loods5 en ik was meteen verkocht. Loods5 is trouwens ook een aanrader qua winkel, maar dat zal ik nog eens met je delen in een andere blog ;).

Terug naar Zusss; het is een merk wat staat voor basic, stoere, unieke en iets eigenwijze producten. Kenmerken waar ik me helemaal in kan vinden. Je hebt een hele diversiteit aan producten. Zo hebben ze er kussens en plaids voor in je huis, servies, producten van papier -zoals kalenders, agenda’s en kaarten. Maar ook voor bedtextiel en fijne producten voor in bad kun je hier terecht. Als het om fashion gaat hebben ze een te gekke kledinglijn, mooie sjaals en super fijne tassen. Alles in hele natuurlijke kleuren, wat mij ook nog eens extra aanspreekt. En voor de kleintjes, er is ook een kleine Zusssie kinderlijn! Hoe gaaf is dat!

Zusss heeft een webshop, maar er zijn inmiddels ook 450 verkooppunten in Nederland (en daarbuiten). Op de site van Zusss kun je gemakkelijk zien waar deze verkooppunten zich bevinden. Let wel op, want vaak hebben de verkooppunten een selectie aan producten van Zusss en dus niet alles.

Al behoorlijk wat vriendinnen heb ik besmet met dit virus; sorry daarvoor dames. Wie weet word jij ook wel enthousiast! Veel plezier met rondneuzen en ja ik weet ’t, keuzes maken is erg moeilijk, vooral bij dit merk 😉

https://www.zusss.nl/

 

 

2 thoughts on “Zusss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *